Hoppa till sidans innehåll

Informationspridning

18 OKT 2010 12:51
Om den information som finns på hemsidan i form av nyheter, i kalendern och lappar i ishallen.
  • Uppdaterad: 18 OKT 2010 13:12

Vi är en aktiv förening med många olika aktiviteter förrutom vanlig träning.

 

Hemsidans funktioner har utvecklats sedan vi startade upp sidan våren 2008. Idag använder vi sidan till allt från Konståkningsskolan, ändrade träningstider, lägerdagar, tävlingsinfo mm.

 

From i höst har vi också gått med i projektet att rapportera närvaron för bidraget som kallas LOK-stöd via hemsidan. Av den anledningen kommer vi i huvudsak använda kalenderfunktionen till tidsstyrda aktiviteter med deltagare i, för att kunna få bidraget. Uppgifterna används även till statistik och vi kan nu också söka bidrag från Idrottslyftet.

 

Vi har under flera år jobbat med frågan om "lapparna på dörren". Vårt gemensamma mål har varit och är att dessa inte ska finnas om det inte är nödvändigt av tillgänglighetsskäl när vi vistas i ishallen, ex fikaschema för KÅ-skolan, eller isvärdsschema. Inga lappar kommer automatiskt in på hemsidan.

 

Detta ökade antal aktiviteter kräver att fler blir engagerade i att lägga ut information. Vår avsikt var att tränarna skulle komma igång tidigare på säsongen, vilket tyvärr med anledning av utbildning, ledigheter och annat har blivit fördröjt. Vi har nu planerat för ytterligare genomgång av funktionerna för fler användare inom de närmaste veckorna.

 

Vi är en ideell förening där alla kan bidra med något. Vår förhoppning är att ni har överseende under denna inkörningsperiod under hösten tills alla delar är hanterade.

 

Så småningom är vi kanske där att medlemmarna kan få egen inloggning och anmäla sitt önskemål om att delta i tävlingar.

 

 

Skribent: Annika Larsson

AKK_facebook

 

facebookbanner

 

 

 

Postadress:
Apladalens KK - Konståkning
Niclas Kjellner, Klockaregårdsvägen 5
33371 Bredaryd

Besöksadress:
Ouchterlonygatan
33183 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforandeapladalens...

Se all info