Hoppa till sidans innehåll

Nyttig information

19 AUG 2021 07:08
  • Skapad: 19 AUG 2021 07:08

Hej Allihopa,

Då börjar konståkningssäsongen 21/22 att ta form.

Vi har mycket att se framemot denna hösten, läger, tävlingar, försäljningar, föreningsvandringar och mycket annat.

Tänkte med detta inlägg ge lite allmän information om vad som är på tapeten just nu i AKK och i Styrelserummet.

Nu till helgen (V33) är det ju vårat läger som vi ser framemot, där vi även fått in en del åkare från andra klubbar också vilket är roligt. Schema för detta läger finns på FB och i ishallen. I samband med helgens läger kommer vi även dra igång med vår New Body försäljning. Kataloger kommer att delas ut under lägrets gång och mer information kommer att läggas ut ang detta.

Vi vill även med helgens lägerstart välkomna tillbaka alla föräldrar in i Axelent arena igen. Det är alltså helt okej att vara i Axelent Arena och "bara titta". Vi i styrelsen uppmanar folk att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom och hålla avstånd. Rekomendationer som tål att upprepas.

Föräldrarmöte kommer att hållas för grupp 1,2,3 Söndagen den 29/8 kl 11:30 och för Grupp 4,5 Söndagen 29/8 kl 12:30 i samlingslokalen i Axelent arena. Ser framemot en bra uppslutning med många glada och engagerade föräldrar.

Det kommer att hållas en tävling 18-19/9 i Axelent Arena som vi i AKK kommer stå som värd för. Mer info kommer efter helglägret. Men om ni är i ishallen i helgen så finns det en anmälningslista på anslagstavlan för de som kan tänka sig att ställa upp som funktionärer under tävlingen. En lista med förklaring vad de olika funktionerna innebär finns där också. Ta gärna en kik där och skriv upp er där just du känner att du kan bidra. Mer information kommer som sagt efter helgen här.

Med detta sagt så välkomnar Styrelsen AKK er varmt välkomna tillbaka till en ny härlig konståkningssäsong.

//Styrelsen AKK

Skribent: Niclas Kjellner
E-post: Adressen Gömd

AKK_facebook

 

facebookbanner

 

 

 

Postadress:
Apladalens KK - Konståkning
Niclas Kjellner, Klockaregårdsvägen 5
33371 Bredaryd

Besöksadress:
Ouchterlonygatan
33183 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforandeapladalens...

Se all info